“Απόνερα, 6 ταξίδια με λίγο νερό “

Η ομάδα Θρεπτικού Θεάτρου Μαρμίτα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου 

«ΑΠόΝΕΡΑ, 6 ταξίδια με λίγο νερό »

με θέμα την παγκόσμια  κρίση νερού. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη δουλειά μας και να ταξιδέψετε μαζί μας με όχημα την τέχνη του κουκλοθεάτρου.

Στριμώξαμε στη βαλίτσα μας ερωτήσεις και ιστορίες από όλο τον κόσμο και με όχημα την τέχνη του κουκλοθεάτρου και του θεάτρου σκιών, επιχειρούμε ένα ταξίδι σ’ ένα κόσμο που διψάει για καθαρό νερό, για ζωή, για γνώση, για παιχνίδι, για ελπίδα. Με αληθινές ιστορίες νερού απ’ όλο τον κόσμο, με ήρωες συνομήλικα παιδιά, ψάχνουμε να βρούμε μαζί με τα παιδιά απαντήσεις και νέους τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης του νερού, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους, αλλά και δίνοντας τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κατανοήσουν αυτό το περίπλοκο και επείγον ζήτημα.

Η παγκόσμια κρίση νερού είναι μια πραγματικότητα , που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς , και καθώς ο χρόνος μοιάζει να κυλάει αντίστροφα, στρεφόμαστε στις καρδιές και τον καθαρό νου των παιδιών πιστεύοντας  ότι θα βρούμε ελπίδα και λύσεις σ’ αυτό που μοιάζει χαμένο.

Μετά το τέλος της παράστασης συζητάμε , τοποθετούμε τα γεγονότα και τα πρόσωπα στον χάρτη και ετοίμαζόμαστε για ενα ακόμα ταξίδι … ένα ταξίδι στον χρόνο !

Μέσα απο μια διαδραστική ξενάγηση στις αίθουσες υδροκίνησης του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης ταξιδεύουμε πίσω …εκεί όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το νερό με σύνεση και σοφία !

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας -Θράκης και τις υπόλοιπες ημέρες μεταφέρεται σε σχολεία ανα την Ελλάδα !

Βίντεο της παράστασης μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ

Επικοινωνία και πληροφορίε παραστάσεων

γιατο Λαογραφικό Μουσείο 2310 889840

για μεταφορά της παράστασης στο σχολείο σας 6934.114.808

Επικοινωνία και γενικές πληροφοριες για την Ομάδα θα βρείτε

marmitapuppets.com

f/b marmitapuppets

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεση σας και γραπτά στην διεύθυνση

marmitaedu@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *